Min YouTubekanal, Musik, Sång, Tips, Youtube

Jag är tillbaka på YouTube

Jag är tillbaka på YouTube! Det blev en ofrivillig paus p.g.a. resan, stress inför och efter resan och sjukdom. Jag tror det är ungefär en månad sen jag sist laddade upp något på kanalen, och så lång paus har jag nog inte haft så länge jag varit någorlunda regelbunden på YouTube sedan våren 2017. (Jag har raderat en del dåliga videor så därför ser det inte ut så för er, men har alla kvar på datorn.)

I min senaste video ger jag fem inledande tips för att börja spela in musik i studio, och jag har tänkt att det här ska få bli en serie på min kanal, ifall att ni tycker att det är en bra idé. Ni kan ju rösta i pollen i början av videon så vet jag. Eftersom jag är i studion ganska ofta och spelar in en del material lär jag mig hela tiden mera, och jag delar gärna med mig av det som jag lär mig. Här kommer ni till min första studiotipsvideo:

Jag kommer som ni vet, att jobba hela sommaren, så det kan hända att jag inte riktigt fixar att lägga upp en video i veckan som det är tänkt att det ska komma på min kanal. Jag kommer att försöka att spela in videor i förtid så att det finns en möjlighet till någorlunda regelbunden uppdatering på kanalen. Ni får jättegärna ge mig förslag på videor som ni vill se. Allra helst musikrelaterade videor då förstås, men jag kan också göra någon enstaka annan video om ni vill. Kom ihåg att prenumerera på min kanal ifall du inte redan gör det, så missar du inte när det kommer nytt på kanalen. Namnlös design.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.