Identitetssökande, Min YouTubekanal, Musik, Sång, Tillbakablick

Mitt band ❤️

Jag nämner emellanåt mitt band som jag hade mellan att jag var 16 till ungefär 20 år gammal, både här i bloggen och på youtube. Det här bandet var extremt viktigt för mig och lärde mig en massa. Framförallt känslan av att själv få skapa något var, och är fortfarande, viktig för mig. (Annars skulle jag väl inte hålla på så mycket med just bloggen, youtube och mina egna musikprojekt.)

I alla fall. Jag bestämde mig då alltså för att göra en storytime om det här äventyret som bandet innebar för mig, och den videon hittar ni här nedanför.

Det här är förstås endast min version på det hela, och eftersom det gått en tid redan sen det här så kan jag förstås minnas några detaljer fel. Men den här videon var rolig för mig att göra, då bandet var en stor del av mitt liv under de år vi spelade tillsammans. Skivan som vi gav ut 2011 kan ni lyssna på här. Nummer 1, 3 och 4 i ordningen på hemsidan är låtar som jag skrivit.

Gillar du mina videor får du väldigt gärna prenumerera på min kanal, så missar du inte när det kommer ut nya videor! Jag strävar efter att ge ut en video i veckan, men ibland kan det bli lite tight med tid, som det blev nu. Temat för min youtubekanal är musiken i mitt liv, och det innebär både inspelningar av mina egna låtar och favoriter av andras musik, och diskussionsvideor och tips kring musik på olika sätt.

cropped-img_6075.jpg
Här är från skivinspelningen med bandet 2010.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.