Min YouTubekanal, Musik, Sång, Tillbakablick, Youtube

10 lärdomar jag fått av min YouTubekanal

Det är fredag och det betyder videodags på min YouTubekanal. Nästa vecka blir min blogg ett och ett halvt år och när det är halvårsdags brukar jag göra sådana här videor på YouTube, och de brukar vara ganska populära. Det kommer ett specialblogginlägg på torsdag nästa vecka då det är själva jubileumsdagen, så det är inte ”bara” på YouTube vi firar. Men här nedanför kommer ni till den nya videon:

Och ja, vi kom ju till 50 (51 till och med) prenumeranter på kanalen, så här är sången jag lovade till det:

Nu är väl nästa mål 100 då. Kanske du vill bli en av mina 100 första prenumeranter? Om du vill det ska du klicka här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.