Min YouTubekanal, Musik, Sång, Tillbakablick, Tips, Youtube

Hur lärde jag mig noter? Nytt på YouTube!

Ofta brukar folk sätta likamedtecken mellan att vara musikalisk och att vara bra på att läsa noter. Så är det inte alltid. Noter är ett verktyg för att kunna musicera smidigt, men åtminstone jag klarade av att musicera ganska länge utan att vara särskilt bra på noter. Att kunna musikteori har dock gjort musiken ännu mera tillgänglig för mig, och det har blivit ännu roligare att sjunga och spela nu när jag kan teorin. Om det finns ett musikrelaterat råd jag skulle vilja ge mig själv som femtonåring så är det att mitt gehör inte blir sämre bara för att jag lär mig noter. I dagens youtubevideo tar jag upp hur jag lärde mig att läsa noter och ger tips på hur man kan gå tillväga om man vill lära sig noter. Videon hittar ni här nedan, och kom ihåg att prenumerera om du gillar mina youtubevideor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.