Kreativitet, Min YouTubekanal, Musik, Sång, Social media, Tillbakablick, Youtube

Har det hänt något med mitt sjungande?

Jag älskar att kolla på när youtubers kollar på sina gamla videor, och märker hur de utvecklats. Därför gjorde jag en lite liknande video på min kanal, men med en liten musiktwist då förstås. Jag kollar på tre videor (som alla finns kvar på min kanal) där jag sjunger och spelar, och kommenterar mitt musicerande i dem. Blev ni nyfikna på det här är det bara att kolla videon nedan:

Och nu är det riktigt nära 50 prenumeranter, iiik! Här kan du prenumerera på min kanal!

IMG_0166.JPG
Augusti 2010. I dagens youtubevideo analyserar jag lite av mitt sjungande från det här uppträdandet. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.