Depression, Identitetssökande, Min YouTubekanal, Stress, Symptom, Tillbakablick, Utmattningssyndrom, Youtube

Om min nervositet- i videoformat

Igår skrev jag om oro, och btw stort tack för stödet kring det inlägget! Det passar bra att behandla en lite liknande känsla eller upplevelse idag, nämligen nervositet. Sen jag bestämde mig för att till största delen prata om musik på min youtubekanal har min inspiration för kanalen vuxit massor, och i dagens video pratar jag om när jag varit riktigt nervös, och också när jag inte alls varit nervös. Jag ger också tips för hur man kan hantera nervositet i videon. Hoppas ni gillar den! Kolla in den här nedanför, och prenumerera gärna på min kanal om den verkar intressant!

IMG_9913

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.