Bloggande, Depression, Min YouTubekanal, Youtube

En studiovlogg och ny inspiration till youtube

I förra veckans video berättade jag att jag kommer att ha fredag som publiceringsdag på min youtubekanal, och här kommer alltså veckans video. Jag är helt otroligt nöjd att jag fattade beslutet att ha musik som huvudtema på kanalen, jag känner mig så mycket mera inspirerad nu. Och jag tycker att det syns i min senaste video. Tidigare försökte jag hoppa på youtubetrender (t.ex. har jag gjort en slimevideo) och jag kände mig mest fånig när jag höll på med det här, samtidigt som jag hade så svår depression så jag knappt vågade le i mina videor. Jag tänker inte försöka tvinga in mig i nån hyperaktiv roll då jag inte är sån mera (och aldrig egentligen varit det förr heller, men märkte när jag var 16 att folk gillar överspralliga och positiva personer, så jag ”blev” sån) men jag märker att jag har lättare att visa mig som jag är, när jag har ett ämne jag verkligen gillar.

Speciellt på youtube är det viktigt att göra något man verkligen tycker om, för det syns ganska fort om man bara slänger ihop något för att schemat ska rulla på som vanligt, eller om man är frånvarande på annat sätt. Det märks också i bloggen, men kanske inte riktigt lika tydligt. Men nu har jag kommit fram till att jag gör musikrelaterat på youtube (av den anledningen att man kan visa vad man håller på med= spela in när man sjunger och/eller spelar) och psykisk (o)hälsa här på bloggen. Så, nu finns det anledning att följa båda. Du kan börja med att prenumerera på min kanal här, och gilla min facebooksida här!

Min senaste video hittar du här:

IMG_9891.JPG
Mina inspirationshäften för bloggen och youtube. Speciellt youtubehäftet tycker jag blev bra, och det är också det som hittills varit mest i användning.

2 reaktioner till “En studiovlogg och ny inspiration till youtube”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.