Min YouTubekanal, Musik, Sång, Youtube

Nytt fokus på min youtubekanal

Som jag skrev igår kommer jag lite att ändra på min youtubekanal, eller kanske snarare gå tillbaka till det jag från början gjorde på kanalen. Är ni intresserade av det här, kolla in min senaste video nedanför. Trevligt veckoslut!

Och ja, en av mina videor har nu äntligen nått 1000 visningar! Lite coolt faktiskt. Det är min hemmainspelning på Slumrande toner som jag gjorde till min vän i födelsedagspresent i november 2016. Häng med på min youtubekanal genom att prenumerera här!

1000 views
1000 visningar. Igår då jag kollade min youtubestatistik såg jag det här. Ja, det är sant!

IMG_9875

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.