Avbrott, Bloggande, Okategoriserade, Youtube

God Jul!

God jul till alla er läsare! På min youtubekanal finns en ny inspelning på Jul, jul, strålande jul som en julhälsning till er. Den hittar ni här nedanför:

Ni kan ju gärna lyssna på hela min musikmånad på youtube också. Här hittar ni den spellistan. Jag har lite idéer till kanalen i framtiden, men dem kommer jag inte att avslöja just nu. Men ni kan ju gärna prenumerera redan nu. Och musikmånaden är ju inte slut ännu, december tar ju slut först om en vecka.

Jag tar paus från bloggen åtminstone över jul, det känns lite som att jag inte har så mycket inspiration nu och då är det bättre med paus. Sedan ser jag lite hur det känns nästa vecka, om jag skriver något mera då. Hoppas ni får en fin jul! Jag ska mest ta det lugnt och det behövs just nu.

IMG_9772

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.