Bloggande, Funderingar, Kreativitet, Tillbakablick, Youtube

YouTube- I’m back! Barcelonabilder och höstuppdatering på kanalen

Barcelona (1)

Jag har varit lite slarvig med min youtubekanal i augusti, p.g.a. resande, Majas operation och trötthet. Igår gjorde jag slag i saken och spelade in min senaste video, där jag visar lite bilder från Barcelonaresan i augusti. Kolla in den nedan:

Och normalt brukar ju videorna komma på onsdag, och vanliga blogginlägg på måndag och torsdag. Vi får se lite hur det blir i fortsättningen med det här, jag kommer kanske att ändra videodag och lite se över hur mycket jag hinner blogga och göra videor nu på hösten. Men förhoppningsvis kommer jag att ha tid att fortsätta med både bloggen och youtube.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.