Musik, Resa, Tillbakablick, Youtube

Min senaste video i skivprojektet

Jag har inte hållit på med mitt skivprojekt på en tid, det har varit kattskötande och resande. Jag spelade ändå in när jag senast var till studion. Vi kan sammanfatta det med att det inte alltid går som man tänkt. Men det blev ändå helt bra till slut. Kolla videon för mera!

Och här har ni en bild från Barcelona. Charmig stad måste jag säga! Åker gärna dit igen.

Jag ska kommentera attackerna i Barcelona och Åbo i något skede. Jag behöver bara förstå det och reflektera över det först. Kom hem från Barcelona idag nämligen. Min instagrambild från i fredags får sammanfatta mina tankar just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.