Skoj, Youtube

En ätbar stressleksak

Slime är överallt nu för tiden, och åtminstone jag tycker det är tillfredställande både att titta på någon som klämmer på slime- och att själv klämma på det. Därför bestämde jag mig för att också testa att göra eget slime i en youtubevideo. Jag bestämde mig för att göra sådant slime som går att äta, med marshmallows som huvudingrediens. Ni kan ju kolla hur det gick för mig i videon nedanför. Prenumerera gärna på min kanal om du inte redan gör det!

Går att äta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.