Allmänt, Youtube

Vem är jag? Videoinlägg

Veckans youtubevideo är en klassisk ”get to know me”-video, alltså en video där jag svarar på frågor om mig själv. Senast jag gjorde en video om mig själv var i februari om jag minns rätt, så jag tänkte att den här kanske passar bra nu. Hoppas ni gillar videon och kom ihåg att prenumerera om ni inte redan gör det! 

Diem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.