Kreativitet, Musik, Youtube

Google Translate som låtskrivare

Jag hann som tur filma veckans youtubevideo förra veckan innan förkylningen bröt ut, och den var väldigt rolig att göra. Jag har alltså matat in min låttext till sången Carry Me In The Rain som finns på mitt bands skiva, i Google Translate genom de språk jag läst, och sedan satt den tillbaka till engelska, och spelat in den med den nya texten. Vill ni se hur det blev ska ni kolla in videon nedanför.

Google Translate som låtskrivare-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.