Kreativitet, Loppis, Youtube

Mina bästa loppisfynd- video

Jag fortsätter på miljölistan från förra veckan med en video om mina tio bästa loppisfynd. Loppis är verkligen ett roligt och förmånligt sätt att uppdatera sin stil, och chanserna till en unik stil är större när man fyndar på loppis. Kolla gärna in videon på min youtubekanal och prenumerera om du inte redan gör det!

Mina bästa loppisfynd thumbnail

Och ja, jag vet att det bara är tisdag idag. Men det kommer en liten överraskning senare i veckan så håll utkik!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.