Avbrott, Kreativitet, Musik, Youtube

Vloggen är uppe!

Nu kan ni se den vlogg som jag filmade igår. Ge den gärna en tumme upp om ni gillar den och prenumerera gärna på min kanal! Jag tycker åtminstone att jag hela tiden blir bättre på att såväl prata med kameran som att redigera. Hoppas ni också gör det! Nu tar jag ledigt resten av dagen, ska ju till Åbo i morgon och kommer hem på söndag. Sen nästa vecka är det hemtentsdeadline och vårkonsert. Efter det lugnar det sig också för mig. (Ironiskt eftersom jag faktiskt borde ha det lugnt nu som sjukledig, men allt hopar sig ändå på våren)

11.5 vlogg_Moment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.