Musik, Tillbakablick, Youtube

Min musiksmak genom tiderna

På min youtubekanal ger jag ut videor en gång i veckan och idag pratar jag om hur min musiksmak ändrats genom åren. Även om jag just nu lyssnar mest på klassisk musik har jag inte alltid gjort det, utan jag har haft ganska spretig musiksmak.

Min youtubekanal har jag tänkt att ska fungera som en länk mellan min blogg och mitt musicerande, så det kommer ut videor där jag sjunger och spelar ibland, och också videor där jag pratar om musik, men också vloggar och mer personligt material. Ännu har jag inte pratat så mycket om psykisk ohälsa på min kanal, men jag hoppas att jag kommer att våga prata mer om det också i något skede. Gillar du det du ser där ska du ju självklart prenumerera.

Musikprat

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.