Rosa hår?

På första april skämtade jag ju om att jag skulle ha färgat håret rosa. Det var några som blev lurade, och också många som sedan uppmuntrade mig att testa det här. Så i dagens video testar jag att färga håret med lingon. Varför jag inte vill testa en vanlig toning ”som går ur håret på några tvättar” är för att jag har dåliga erfarenheter av toningar som aldrig går ur håret, så jag är ganska misstänksam. Jag håller också på att äntligen få tillbaka min egen färg i håret, så därför vill jag inte börja en ny färgrumba på flera år bara för att kunna ha rosa hår några dagar.

Blir det rosa-.png

Sen undrar jag varför det alltid är så att mina inlägg med youtubelänkning når färre personer än ”vanliga” inlägg? Är det onsdagen som är dålig? Eller tycker facebook, som ju kanske är den sida som genererar flest läsare till min blogg, att inlägg med youtubevideor är dåliga? Jag har testat att dela mina youtubevideor direkt på min sida men det ger inte fler visningar (när man har en facebooksida som man är admin till så ser man hur många som ”nåtts” av inlägget, och då kan man räkna med att ca 10% av de som sett ett blogginlägg klickar på det)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s