Ångest- fem sätt att hantera den

Ångest.png

De senaste veckorna har varit ganska turbulenta för min del, och jag har haft ganska mycket ångest. I veckans video tar jag upp fem saker som kan hjälpa mig att hantera ångestattacker när de kommer. Hoppas att ni gillar videon. Gillar ni mina videor (som nu har blivit ganska diskussionsinriktade) så får ni jättegärna prenumerera på min youtubekanal.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s