Avbrott, Test, Utseende

Ojdå!

Jag har väl nån konstig kris just nu (eller ja, det har jag ju, skulle knappast vara sjukskriven annars) så för några dagar sen när jag gick i en butik fick jag för mig att jag måste testa att ha rosa hår. Tänkt och gjort, jag köpte en toning och nu har jag rosa hår. Det här skulle jag inte ha trott att jag klarat av för några år sen, då hade jag bara tyckt att det är patetiskt att ha rosa hår som 25 år gammal, men vet ni, det är det INTE! Man får ha vilken hårfärg man vill och det är synd att folk tycker att det endast är folk under en viss ålder som får ha ”extrema” hårfärger.

Foto 2017-02-20 13 46 35.jpg

PS. April april! (Fast ni kanske inte gick på det egentligen, är lite ny med det här med att leka med färg i bildbehandlingsprogram. Jag står däremot för det jag skrev om att alla ska få ha den hårfärg de vill utan att bli skammade, och har faktiskt varit lite sugen på att testa nån rosa eller lila toning i något skede, men jag har fortfarande bara vanligt, lite gulskiftande, blont hår.)  Men kanske jag skulle passa i rosa hår? Vad tycker ni? Och blev ni lurade? Eller har ni blivit lurade av nån annan? 

6 reaktioner till “Ojdå!”

  1. Jag har nyss sett en riktigt blek rosa toning och det tror jag definitivt att du skulle passa i 🙂 Du fick mig lurad tills jag öppnade själva bloggen och såg dagens datum 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.