Allmänt, Ekonomi, Loppis, Skoj

Min muminpappa blev publicerad

Igår gick jag för skojs skull runt i två loppisar i Hagalund här i Esbo. På den ena fanns en lite mindre trevlig mumin…pappa? Usch säger jag bara. Men den passade bra i bloggen paskat kirppislöydöt så jag mejlade dit den och den blev publicerad. Det var ju lite roligt. Den här bloggen är himla underhållande och man behöver egentligen inte förstå så mycket finska för att hänga med, om det nu är ett problem.  Jag är annars ganska duktig på att fynda på loppis, har lite blivit tvungen till det då jag aldrig haft jättemycket pengar. Kanske jag plitar ihop ett inlägg om detta i något skede.

Lite random inlägg, men hoppas ni gillade det!

Den här mumin…pappan? kan bli din för bara 2 euro!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.