Avbrott, Depression, Funderingar, Medicin, Utmattningssyndrom, vård

Ett litet hej

Julen har varit och farit och jag hänger som vanligt inte med. Jag hade en helt trevlig jul, brorsan och jag åt mat och gosade med Maja (vår katt) och pratade strunt. Igår satt jag och N hemma i pyjamas och gjorde ingenting. Snart är det 2017 också, tänk he!

Men jag är fortfarande vid liv och läget är väl någorlunda stabilt. Jag fick en ny medicin till sömnen, i och med att jag sovit så lite den senaste månaden. Den medicinen fungerar helt okej, trött är jag dygnet runt, men det är kanske inget nytt. Jag söker terapeut för tillfället, eftersom jag insett att jag har en hel del skit som måste behandlas för att jag ska komma ur det här.

Hoppas ni alla hade en bra jul och att ni får ett bra 2017! Jag har bestämt mig för att jag inte ska ha något mål med den här bloggen, utan att försöka skriva när jag behöver det och känner för det. Vad tror ni om det?

img_6762
Som den eviga tärna jag är, hade jag lite glitter i håret också på julafton. Look at that eyeliner wing though! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.