Allmänt, Avbrott, Musik, Sång, Tips

Vilken konsert ska jag välja?

Nu i juletider vill man kanske gå på nån konsert för att höja stämningen lite. Utbudet är verkligen inte litet och det kan ställa till problem eftersom man ju inte hinner med alla konserter. Det jag vill säga med den här texten är att jag rekommenderar att man kollar upp lokala musikinstituts konserter. Det är otroligt fint för eleverna att det kommer en stor publik och själva uppträdandet är värdefullt för dem.

Igår uppträdde jag på sångarnas julkonsert vid musikinstitutet där jag tar sånglektioner, och det var jätteroligt. Det finns ingen annan situation som jag är lika ”med” i, som när jag uppträder för publik. Då finns det verkligen inget annat. Lite hör jag att förkylningen hängt kvar på den inspelning jag gjorde, men överlag gick det bra.Det var många som uppträdde på samma konsert, men jag upplevde inte den som för lång, eftersom alla var så bra i sina framträdanden. Man märker verkligen att det ligger mycket övning bakom, och det är det som är så fint med just musikinstitutskonserter. Sången har verkligen varit en life saver för mig de här senaste åren, jag hade nog aldrig orkat utan den.

Idag har hela musikinstitutet julkonsert i Esbo domkyrka, klockan 16. Kom du också om du har möjlighet!

img_6680
Här är jag färdigsminkad inför sångarnas julkonsert 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.