Okategoriserade

Ett bra inlägg om hur man bemöter en utbränd

Jag läste ett bra inlägg om hur man som utbränd vill bli bemött, och jag skriver under på alla punkter. Speciellt den sista punkten är viktig, jag skulle vara rik om jag fick en euro varje gång någon frågar när jag ska studera igen. Och den frågan stressar massor, för jag har ingen aning. 

Läs blogginlägget på Alternativbloggen här

Katter är bra ångestdämpningssällskap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.