Bloggande, Depression, Hopplöshet, Social media, Stress, Utmattningssyndrom

Jag loggar ut

Just nu är jag känsligare än nånsin, och blir ledsen varje gång jag kollar igenom mitt facebookflöde. Det kan vara en uppdatering som inte alls egentligen har något med mig att göra som jag sedan gråter åt i flera timmar. Det är inte värt det, så jag har bestämt mig för att logga ut på obestämd tid. Min hälsa är viktigare än att jag är tillgänglig konstant. Jag ska kolla lite med instagram, men jag tror det blir utloggning där också. Bloggen hänger med i den mån jag orkar, och ni som följer den på facebook missar inte inläggen där, eftersom WordPress delar dem direkt till bloggsidan. Vill ni kommentera eller tumma upp nånting, så gör det på bloggen, för facebooksidan ser jag inte just nu.

facebook-flat-vector-logo-400x400

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.