Depression, Stress, Utmattningssyndrom, vård

Ett besök på YLE 

Idag var jag till YLE och berättade lite om min utbrändhet till ett projekt de gör om stress. Nästa vecka kommer resultatet ut, och jag kommer antagligen att länka hit när jag hittat det. Hon som intervjuade mig skrev tidigare i veckan en riktigt bra text om att ledig tid inte behöver förtjänas! Jag behöver påminnas om det varje dag, och jag är ganska säker på att jag inte är den enda. 

Jag måste ju instagramma lite också när jag väl var där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.