Allmänt, Panikångest

Hullu Helsinki


Jag har min bror på besök i Esbo, och vi var på Hullut päivät i Helsingfors idag. Vi vandrade annars också lite runt där och gick snabbt in i domkyrkan då ingen av oss varit inne i den förut.

Jag fattar inte att jag hållit på och trängts i Åbos och Hagalunds Stockmann vid hullut päivät, det var mycket lugnare inne i Helsingfors då butiken är större. Detta gjorde att jag bra kunde gå omkring där utan att få panik. Trängsel och mycket folk ger mig hjärtklappning och andnöd, så det var bra att vi slapp det. Nu får bloggen vila lite över veckoslutet, ha ett bra veckoslut! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.