Buzzador, Test

Garnier moisture bomb

Jag är en buzzador och fick nu  i september chansen att testa Garniers moisture bomb-tygansiktsmask. Jag är inte riktigt någon ansiktsmasktyp, men tänkte att det kan vara roligt att prova på iaf. Så, jag ställde upp och fick tre ansiktsmasker skickade till mig. Jag har provat två av dem och har bildat mig något slags uppfattning om dem.

Maskerna var lätta att använda, och lätta att tvätta bort. De luktade gott och var behagliga att ha på huden. Men tyvärr fick jag någon konstig reaktion av dem, eftersom min hud blev röd och kliande av dem. Jag är inte van vid parfym så det var väl den jag reagerade på. Därför bestämde jag mig för att ge den sista masken vidare, till min kompis.  Hoppas hon gillar den bättre än jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.