Okategoriserade

En sommarsång

Igår fick jag, lite plötsligt nog, uppträda på en liten vårmatiné vid Åbo konservatorium där jag tagit sånglektioner det senaste läsåret. Jag uppträdde med två sånger, och jag har inspelning på båda, men video på den senaste. Den här fick jag avsluta hela konserten med, och det var väldigt stämningsfullt. Hoppas ni gillar den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.