Okategoriserade

En liten cover

Den här veckan har jag lånat min brors kamera för jag ska spela in en typ av musikvideo till en sång jag skrivit. Sången är tillägnad min bästa vän som omkom i en motorcykelolycka 2011. Tanken är att videon ska vara färdig till hans födelsedag som skulle ha varit den 15.3, men vi får se om jag hinner få den fixad tills det.

Nu när jag ändå har en kamera man kan filma med (har en egen systemare men den har ingen filmfunktion) så har jag passat på att spela in en cover också, kanske det kommer flera så småningom. Här kommer den, och så hoppas jag ni ser fram emot min musikvideo nästa vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.